Újdonságok

Hírek

Ahol kiemelkedő megbízhatóságra van szükség

Az FSTH 60x20/20-12K alkalmazása a gyógyszertárak automata tárolórendszereiben

 


Az ügyfél

… egy gépépítésre és automatizálási technikára szakosodott német székhelyű vállalat. A gyártó a közel 4000m2 alapterületű üzemében magas komplexitású, nagy változatosságú és sokrétű kisméretű termék raktározásának ipari automatizálását fejleszti, gyártja és értékesíti. A 13 országban jelen lévő hálózat gondoskodik a világméretű forgalmazásról.


A feladat

A vezetőgörgők kisméretű tárolókhoz készített sínrendszerre vannak szerelve, amelyen egy automatizált tárolórendszerben a gyógyszertári készleteket mozgatják. Az ügyfél eddig egy méreteiben és anyagában hasonló görgőt használt az egyik konkurens gyártótól, azonban jelentős minőségi problémák merültek fel, a futófelület ugyanis folyamatosan levált a görgőkről, ami az ügyfél számára nagyon magas extra költségekkel járt.


A megoldás

Az ügyfél az eddigi beszállítónál jelentkező súlyos problémák miatt árajánlatot kért tőlünk egy szerkezetileg azonos görgőre. Gyorsan sor került az árajánlatra és a standard FSTH 60x20/20-12K vezetőgörgő minta tesztelésére. Az elvégzett tesztek pozitívak voltak és az ügyfél nagyon elégedett volt a mintagörgőkkel. Hamarosan már az összes görgő Blicklére lett cserélve. Az azóta eltelt több mint öt év alatt folyamatosan növekvő mennyiségben szállítjuk ezt a terméket.

Az FSTH 60x20/20-12K görgő előnyei, valamint technikai információ:

  • kiváló minőségű Blickle Extrathane® poliuretán elasztomer futófelülek
  • kiemelkedően jó kémiai kötés a futófelület és a kerékagy között, az öntést előkészítő eljárásoknak köszönhetően
  • a Blickle Extrathane® poliuretán elasztomer nagyon jó mechanikai tulajdonságai és magas terhelhetősége azok a tulajdonságok, amelyek az ügyfél számára biztosítják az elvárt megbízhatóságot és folyamatbiztonságot.

visszavissza